Descoperă-ți personalitatea!
Proiectul TWIX – ziua 1

Proiectul TWIX – ziua 1

Mai jos ai primul video din Proiectul TWIX: TWIXul care va trebui să reziste până la data expirării.

Trebuie să-ți mărturisesc un secret: este al doilea TWIX!

Am mai avut unul, luat într-o seară de marți, care a rezistat exact până în weekend (5 zile).

Al doilea TWIX l-am luat în 12.12 și, la data filmării (17.12), încă mai rezistă. (UPDATE: am scris articolul în 21.12, tot acolo e :) )

Scopul proiectului este de a mă cunoaște mai bine. Vreau să îmi înțeleg poftele, ce putere au asupra mea și dacă reușesc să le înving.

Nu mă interesează în mod special pofta mea de dulce, ce mă interesează mai degrabă este cât de mult voi rezista în fața tentației și cum vor încerca emoțiile mele să îmi convingă rațiunea să fac alegerea proastă.

Mă folosesc de 3 piloni în această luptă:

 1. o miză puternică: membri comunității Câștigă Timp / Teste Psihologice vor afla despre eșecul sau succesul meu
 2. elemente pe care le-am predat în cursul Secretele Motivației (curs care s-a bucurat de un adevărat succes în rândul cititorilor mei) UPDATE: am fost întrebat de câțiva cititori, cursul este momentan închis!
 3. 2-3 tehnici și principii pe care am să ți le prezint în materialele care urmează (împreună cu rezultatele pe care le-am avut folosindu-le)

Țelul: să nu mai mănânc ciocolată procesată (în ambalaj) niciodată.

Observă că mi-am schimbat țelul de la ultimul articol (după ce am discutat cu oamenii care mi-au lăsat comentarii). Cum m-ați ajutat voi până acum:

 • Christina Onofrei spunea că nu folosesc dubla negație (mai am primit aceeași sugestie și de la Dan H). Ce nu mi-au spus este cum ar trebui să formulez *mai corect*.
 • Cornelia îmi sugera să mă gândesc că acel lucru nu-mi place (am încercat această tehnică și am avut rezultate interesante grație ei)
 • am primit o mulțime de urări de succes de la cititori (vă mulțumesc tuturor, îmi sunteți dragi!)

În cadrul proiectului TWIX am să postez tehnici pe care le voi testa și rezultatele pe care le-am avut datorită lor. Următorul material vine cu prima tehnică și ce rezultate am avut utilizând-o!

 • Crysty

  da da foarte interesant dar vezi tu tentatia este mare cum spunea si Tavi poate iti cumperi altu :)

One Response to Proiectul TWIX – ziua 1

 1. Crysty says:

  da da foarte interesant dar vezi tu tentatia este mare cum spunea si Tavi poate iti cumperi altu :)