Descoperă-ți personalitatea!

Direcția proiectului Teste Psihologice

Salut,

Azi vreau să-ți vorbesc puțin despre direcția pe care o va lua proiectul Teste Psihologice, despre noile teste pe care le voi introduce pe site, cel mai bun mod prin care mă poți contacta, un nou proiect numit Jurnalele Excelenței și ce schimbări a produs proiectul Teste Psihologice în lume (da, în lume, m-ai auzit bine).

Teste noi

Cele 4 teste de până acum: Testul MBTI, Testul Eneagramelor, Testul Valorilor și Testul Rosenberg s-au bucurat de un succes imens în comunitate.

  • proiectul are, la data publicării acestui material, 13900 de membri
  • 3400 de situri au scris despre noi sau ne-au linkat
  • articole precum Cum să folosești la maxim Testul MBTI au peste 422 de likeuri și 245 de comentarii

Ca urmare a acestor rezultate voi adăuga 3 teste noi la proiect.

Testele sunt legate de: motivare, managementul timpului și comunicarea în relații.

Urmărește-ți mailul!

Pentru a te asigura că primești aceste teste (și alte bonusuri), te rog să mă adaugi la contacte în serviciul tău de mail (ca în cele 2 imagini):


Pe GMail

gmail_contact


Pe Yahoo Mail

yahoo_contact


 

Cea mai bună metodă de a mă contacta

Zilnic primesc sute de mailuri și comentarii la articole. Am încercat să răspund la toată lumea dar, de multe ori, ajung să răspund chiar și după o săptămână de la primirea mailului.

Aș dori să clarific modul cel mai rapid în care pot fi contactat pentru că vreau să-ți scurtez timpul de așteptare.

Dacă ai participat la unul din cursurile mele și îmi scrii în secțiunea de întrebări și răspunsuri (sau comentarii) de la acel curs, vei avea prioritate.

Dacă nu ai participat la cursuri, orice întrebări/clarificări/informații ai legate de un material pe care l-am pus pe site te rog să le scrii în commenturi, la acel material. Răspund la commenturile de pe site mai rapid decât la email.

Dacă am pus o întrebare într-un email pe care l-ai primit te rog să dai reply la acel email și am să-i dau prioritate.

Doar pentru oportunități de public speaking sau traininguri te rog să folosești mailul meu personal pe care îl găsești aici: http://www.vaidabogdan.com/speaking/ .

La restul mailurilor (nelegate de proiect), răspund, dar după o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, în funcție de săptămână. Am săptămâni în care sunt ocupat cu traininguri și nu văd fața calculatorului prea des 🙂

Rezultatele proiectului în lume

De ceva timp am lansat și www.onlinepersonalitytests.org care este varianta în engleză a proiectului. Te rog să *nu* te abonezi la acest site și să *nu* faci respectivele teste. Acolo, vei primi traducerea în engleză a materialelor pe care le-ai primit deja aici. Varianta în engleză este pentru lumea care nu vorbește română. Nu vei primi nimic nou, www.testepsihologice.net va avea întotdeauna prioritate.

Totuși, și în varianta în engleză s-a strâns lume interesată de subiectul dezvoltării personale iar la cursul pe care l-am lansat pe Udemy, The Secrets of Personality, am avut peste 1000 de studenți înscriși și numai reviewuri pozitive.

Cursul “The Secrets of Personality” este traducerea în engleză a cursului Secretele Personalității si se bucură de un succes imens în State.

Prin urmare voi traduce și Secretele Timpului în engleză și sper să-l aduc tot la 1000 de persoane.

Legat de stilul de predare, am susținut recent un discurs despre “Cea mai bună metodă de învățare” în care vorbesc despre stilul experimental de training, un stil prin care oamenii își dau singuri seama de tehnicile și metodele care îi vor ajuta să treacă la următorul nivel. Mai jos ai speechul:

Am câteva traininguri la activ folosind această metodă, uite o poză de la trainingul din Cărturești:

training_carturesti

Proiecte personale

Am început mai multe proiecte personale în paralel, proiecte care sigur vor ajuta membrii echipei Teste Psihologice dar pe care nu le-am adus la rezultate concrete încă.

Pentru a nu pierde startul, m-am gândit să creez o pagină în care să detaliez experiențele mele în aceste domenii pe care o voi numi Jurnalele Excelenței.

Ce va conține această pagină:

  • ce cărți citesc și ce am învățat din ele (nu voi scrie frumos, vor fi notițe care mi-au rămas în minte)
  • ce metode de training funcționează / au efect
  • cum mă țin de sport, ce fac când mă las, efectul sportului asupra sănătății (nici-o boală de când fac sport, mă răcesc o dată pe an și durează 3 zile maxim)
  • cum diversific activitățile mele pentru a nu mă plictisi de ele (da, voi fi cobai iar tu vei fi observatorul experimentelor)
  • trezirea de dimineață: experimente prin care încerc să mă trezesc mai repede / mai fresh
  • și multe altele

Cam atât pentru azi, sper că ți-am dat o idee despre direcția proiectului Teste Psihologice și ne auzim pe mail 🙂

 

Pe sfârșit, doresc să-ți mulțumesc că faci parte din această comunitate!

One Response to Direcția proiectului Teste Psihologice

Leave a reply