Descoperă-ți personalitatea!

Cum poți să câștigi produsul Secretele Motivației gratuit!

UPDATE: Pe lângă produsul “Secretele Motivației”, voi mai oferi celor doi câștigători și produsul Dublează-ți Productivitatea  (un training complet în managementul timpului) în valoare de 147 ron.

Cost total: 297 ron (cost care va fi 0 pentru tine dacă vei câștiga).

====================================================

Salut,

Sper că ai o zi excelentă și ești entuziasmat de oportunitatea aceasta.

După cum probabil știi, voi lansa produsul “Secretele Motivației” în viitorul apropiat. Dar înainte de asta, vreau să lansez un mic concurs aici în care voi oferi “Secretele Motivației” gratuit pentru doi câștigători. Câștigătorii îi voi anunța MARȚI, 18 Septembrie.

Aceasta este șansa TA să câștigi produsul Secretele Motivației

Nu durează decât 3 minute … tot ce trebuie să faci este să-mi răspunzi mai jos la o întrebare:

“Cum crezi că te va ajuta cursul “Secretele Motivației” să fii permanent motivat și să duci la bun sfârșit orice proiect pe care-l începi?”

Aceasta este întrebarea. Răspunsurile cele mai SPECIFICE au o șansă mai mare de a câștiga.

Luni seara și marți dimineața am să mă uit pe fiecare dintre răspunsurile primite și câștigătorii am să-i anunț marți!

Dacă vei câștiga, primești:

1. Acces complet la cursul online “Secretele Motivației” și cele două interviuri bonus (cu un speaker motivațional recunoscut pe plan național și un psihoterapeut cu formare în NLP cu traineri din echipa John Maxwell).

2. Acces la trainingul “Dublează-ți Productivitatea” (un training complet în managementul timpului).

Voi alege doi câștigători.

Abia aștept să citesc răspunsurile de mai jos.

Succes!

16 Responses to Cum poți să câștigi produsul Secretele Motivației gratuit!

  1. Iuliana says:

    Da, chiar as avea nevoie de acest produs.Mi-am data seama cat de mult inseamna motivatia pentru mine, acum cand sunt la master si parca nimic nu ma mai motiveaza sa-l duc la bun sfarsit. Imi tot zic ca nu-mi foloseste la nimic, ca nu am invatat absolut nimic, si am pierduc timpul,dezolant nu ? 🙂 Da,sunt o persoana careia ii trebuie motivatie sa-si duca la bun sfarsit proiectele incepute. Adica pun mult suflet, nu pot sa ma duc asa…..ca un robot sa fac ceva. Cred ca m-ar ajuta sa ma orientez mai bine si pe viitor.
    Multumesc pentru tipul acordat.

  2. georgiana alina says:

    prin tehnici speciale de motivatie.

  3. cleo andra says:

    Ma va ajuta foarte mult deoarece voi avea posibilitatea sa cunosc acest secrete sa iau notite, iar prin aceste notite imi voi mentine motivatia deorece le voi citi ori de cate ori voi simti ca motivatia mea scade. Plus de asta imi vor aminti mereu ca: “Am un proiect care trebuie dus la bun sfarsit”.
    Pana acum nu am un astfel de “memento” si asa “sustinatori”.

  4. Raluca says:

    Consider ca acest curs ma va ajuta atat pe mine cat mai ales pe cei din jurul meu…pentru ca asta e lucrul de care toti avem nevoie…sa ne simtim pregatiti, sa ne simtim sustinuti, sa ne simtim MOTIVATI…. spun asta deoarece ne lipsesc exemple vii..persoane care sa emane acea siguranta data bineinteles de o motivatie adanca…asa ca pentru mine “Secretele motivatiei” ar fi ca o vitamina pe care o voi folosi cu mare drag.

  5. Art says:

    Salut Bogdan,
    Ma bucur ca ai dat aceasta oportunitate celor care sunt pe drumul catre succes.
    Am sa iti descriu in cateva cuvinte o astfel de persoana : deschisa spre nou,mereu in cautare de noi metode pentru a reusi sa duca la capat ceea ce a inceput, cu o sete extraordinara de informatii ce o vor ghida in viitor.
    In primul rand, cu totii stim ca pentru a avea succes este nevoie de o munca asidua,plina de pasiunea fara de care nu ar putea fi sustinuta. Dar ce facem atunci cand se pare ca avem toate cele necesare insa nu putem porni la drum ? Exact ! Privim in interiorul nostru pentru a observa ce lipseste. De multe ori observam ca, desi avem “combustibil”, nu il putem aprinde. Aici intervine cursul tau, “Secretele Motivatiei”. Va reprezenta scanteia initiala, punctul ce va duce la o neimaginata motivatie, momentul in care drumul spre culmile succesului va incepe !
    Pe de alta parte, e posibil ca unii sa fi pornit deja la drum. Asta inseamna ca nu au nevoie de acest curs ? Nici pe departe ! Bineinteles, din moment ce ai pornit pe acest drum ai depasit cel mai mare obstacol insa, este posibil ca uneori sa simti ca nu are rost aceasta aventura. Ce e de facut ? Apelam la “Secretele Motivatiei” pentru a reusi atat sa aprindem flacara pasiunii cat si pentru a o mentine pana la finalul drumului.
    In concluzie, in orice stadiu s-ar afla o persoana, cursul acesta o va ajuta sa isi urmeze visul,sa nu renunte niciodata la el si,inevitabil, sa ajunga la succes !
    🙂

  6. Dani says:

    salut,dupa parerea mea sunt motivat in orice domeniu care ma intereseaza,in schimb cartea ta m-ar perfectiona si m-ar ajuta pe mine sa ajung la un nivel mai inalt dupa care i-as putea invata pe ceilalti cum sa ajunga la un punct mai inalt.

  7. justSorel says:

    “Cum cred eu ca ma va ajuta cursul “Secretele Motivației” să fiu permanent motivat si sa duc la bun sfarsit orice proiect pe care`l incep?”Prin metode testate, verificate, printr`un program practic foarte bine pus la punct, prin niste pasi foarte simpli…tot ce trebuie sa fac este sa respect RETETA! Restul vine de la sine!

  8. Motivatia o avem fiecare din noi in trusoul personal, probabil aceasta carte iti indica modul in care iti poti cunoaste propriile motivatii cum le poti folosi ca niste parghii pentru a reusi sa atingi scopul propus. De multe ori nu stim ce ne motiveaza sa reactionam intr-un fel sau altul si acest secret de a descoperii propriile motivatii si potentialul lor ma astept sa gasesc in aceasta carte.

  9. rodica says:

    buna!
    ma astept ca acest curs sa imi atinga punctul meu slab care sa ma ajute sa aflu care este adevarata mea motivatie de a duce la bun sfarsit un lucru inceput. pana acum am incercat metode de a-mi depasi limitarile . inconsecventa mea in tot ce am facut pana acum mi-a dat de gandit ca nu imi cunosc cu adevarat motivatia. un pas important il consider formarea de noi obisnuite si a unei noi constiinte! din acest motiv consider ca in spatele unor noi obisnuite si a unei noi constiinte sta motivatia.astept lucruri verificate si puse in practica pentru a gasi motivatia. MULTUMESC PENTRU TOATE INFORMATIILE DE PANA ACUM !

  10. Ileana Velicu says:

    Ileana Motivatia este scanteia care te ajuta sa identifici toate resuresele pe care le poti accesa pentru indeplinirea obiectivului. De exemplu, cu o haita de lupi in spate, gasesti resursa fizica pentru fuga… Totul este sa nu te blochezi…Asteptarea mea in aceasta zona se plaseaza.

  11. Florian says:

    Salut Bogdan. Eu lucrez in vanzari si in momentul in care postez acest comentariu sunt la birou, extrem de demotivat. Am in fata, la propriu, trei obiective extrem de importante, stabilite de catre mine, care in mod normal ar fi trebuit sa ma propulseze sa-mi desfasor activitatea. Insa acest lucru nu se intampla si nu pot intelege de ce. Presupun ca m-am plafonat sau mai rau, mi-am pierdut total motivatia. Azi am facut un lucru pe care extrem de rar il fac la birou (am intrat pe contul de yahoo) si tocmai ce am citit e-mailul primit de la tine. Se pare ca totusi toate se intampla cu un motiv. Ai cerut un raspuns SPECIFIC si mai specific de atat nu ma pot exprima. Am nevoie de motivatie ca de aer si trebuie (nu “vreau” ci “trebuie”) sa cunosc “Secretele Motivatie”. Am prea multe proiecte incepute si lasate in voia sortii, am obiective extrem importante si cu toate acestea nu pot iesii din zona de confort. Cum ma poate ajuta acest curs? Sunt absolut convins ca daca am motivatie nimic nu ma poate impiedica sa-mi ating telurile. O zi usoara! Ms!

  12. Bogdan says:

    In momentul de fata nu am nici o motivatie pentru a scrie despre cum cred ca ma va motiva cartea sa duc ceva la bun sfarsit.

  13. petre velicu says:

    Sunt “motivat” sa-ti cunosc secretele “motivatiei”din mai multe “motive”.Dupa parerea mea motivatia este o nisa inca nexploatata suficient .Multe generatii au aflat de acest termen inca de pe bancile scolilor ,sau din Dex ,dar la nivelul “ratiunii suficiente”. Foarte putini au aprofundat subiectul in conditiile cand au urmat studiile superioare de profil,gen psihologie,pedagogie,psihiatrie etc .Foarte probabil ca dupa ce vei epuiza subiectul in proportie de 75-80% ,vei fi “tentat”(poate fi o viitoare nisa = TENTATIA) sa incerci un alt subiect in care sa investesti timp pentru documentare si editare a viitoarei tale carti , posibil “Secretele Tentatiei” pe care sa o popularizezi aidoma acesteia.
    Indiferent de intentiile si de subiectele tale viitoare eu te felicit pentru tot ceeace faci si iti doresc mult succes . Cu stima

  14. Au disparut comentariile prin Facebook? Eu acolo am dat raspunsul.

Leave a reply