Descoperă-ți personalitatea!

Câștigătorii concursului Secretele Motivației (+ informații despre proiect)

Salut,

După cum am anunțat și pe mail, cursul “Secretele Motivației” va fi lansat pe 21 Septembrie la ora 21. Pregătirile de lansare sunt în toi și sper că ești pregătit să beneficiezi de primul curs de acest gen din România.

Și mai am câteva surprize pentru tine: acum, vei afla primele detalii despre cursul “Secretele Motivației” și care sunt câștigătorii concursului.

Dar înainte de asta, vreau să-ți spun care este …

Principalul scop al cursului “Secretele Motivației”

Principalul țel al cursului online “Secretele Motivației” este de a-ți oferi mentalitatea și tehnicile concrete pentru a te automotiva pe perioade mari de timp astfel dându-ți posibilitatea de a-ți trăi viața după cum îți alegi și a-ți îndeplini toate țelurile propuse.

Cursul a fost creat după ce mi-a fost clar că:

 • lipsa motivației este una din problemele principale din viața oamenilor, motiv pentru care aceștia nu-și ating visurile și se complac în situația în care sunt
 • prea mulți oameni se blochează în încercarea lor de a-și atinge țelurile (e.g. de a slăbi sau de a-și începe o afacere) și, în loc de a-și depăși blocajul, se complac, și, în final, abandonează
 • majoritatea oamenilor își pierd impulsul și entuziasmul de a lucra la un proiect după primele zile (sau chiar ORE!)

Secretele Motivației” este cursul menit să rezolve exact aceste situații. Și în el nu vei primi doar materiale de la mine! Alături de mine voi avea doi invitați: un speaker motivațional și un psihoterapeut care te vor lua pas cu pas prin procesul motivației și-ți vor insufla o stare de motivație permanentă.

Practic nu e doar un curs din care înveți procesul; “Secretele Motivației” este un sistem practic în care fiecare material vine cu soluții concrete și aplicabile, chiar din prima zi.

În “Secretele Motivației” am să-ți arăt …

De ce deși ai acces la o mulțime de tehnici pentru automotivare tu nu le aplici sau, dacă le aplici, ele nu funcționează pentru tine!

Ce te împiedică să ai rezultate!

Cum poți să te menții automotivat pe perioade lungi de timp fără să-ți pierzi această motivație când dai de greu!

Cursul mai conține:

 • cele 3 greșeli care te lasă lipsit de motivație și soluția la fiecare în parte
 • tehnici concrete pentru a-ți crea o stare de motivație interioară și a te pune pe treabă
 • principiul progresului măsurabil și cum te poți folosi de el pentru a-ți menține motivația pe perioade lungi de timp
 • cei 9 factori demotivatori și află cum să te ferești de ei
 • principiul victoriilor mărunte sau cum reușesc anumite persoane să se țină de slăbit, de sală sau de un țel fără să se lase
 • un exercițiu practic pentru setarea țelurilor care sunt cu adevărat importante pentru tine (lucrează doar la ceea ce contează pentru tine)!
 • și multe altele

Dacă îți dorești să te ții motivat permanent și să nu mai ai acea senzație că ești delăsător..

Dacă vrei să-ți dezvolți mentalitatea performerilor și să nu te pierzi printre ceilalți..

Dacă vrei să te disciplinezi fără să-ți impui reguli stricte, să-ți îndeplinești țelurile fără să te forțezi în direcția asta și să îți depășești frica de eșec!

Atunci cursul acesta este pentru tine!

Câștigătorii concursului “Secretele Motivației”

După ce am citit toate răspunsurile, am ales câștigătorii la ora 2 dimineața.

Aș aprecia, chiar dacă nu ai câștigat, să feliciți în commenturi câștigătorii concursului.

CÂȘTIGĂTORUL #1: Cătălin Oanca

Sunt INFP si de cele mai multe ori sunt foarte entuziasmat de proiectele la care lucrez. Mi-as dori sa-mi pastrez motivatia pana la sfarsitul acestor proiecte pentru ca sunt idei care ofer valoare tinerilor, oamenilor in general. Am atatea idei, incat mi-as dori sa le pun pe toate in aplicare, dar nu am motivatia sa duc un proiect la bun sfarsit atunci cand imi vine minte o alta idee.

Aici intervine cursul tau. “Secretele Motivatiei”:
1. Ma va ajuta sa aflu de ce are nevoie mintea si trupul meu pentru a ramane motivat
2. Cum voi putea sa-mi “pacalesc” creierul in continua in directia pe care mi-o doresc, chiar daca el nu e de acord
3. Voi afla mici trucuri care imi vor amplifica motivatia atunci cand ma voi simti dezamagit sau demoralizat
4. Voi afla ce ma motiveaza pe mine ca persoana, ca tip de personalitate, pentru nu a-mi pierde niciodata movitatia
5. Voi afla ce sta la baza motivatiei, ca sa nu duc niciodata lipsa de ea.

CÂȘTIGĂTORUL #2: Florian

Salut Bogdan. Eu lucrez in vanzari si in momentul in care postez acest comentariu sunt la birou, extrem de demotivat. Am in fata, la propriu, trei obiective extrem de importante, stabilite de catre mine, care in mod normal ar fi trebuit sa ma propulseze sa-mi desfasor activitatea. Insa acest lucru nu se intampla si nu pot intelege de ce. Presupun ca m-am plafonat sau mai rau, mi-am pierdut total motivatia. Azi am facut un lucru pe care extrem de rar il fac la birou (am intrat pe contul de yahoo) si tocmai ce am citit e-mailul primit de la tine. Se pare ca totusi toate se intampla cu un motiv. Ai cerut un raspuns SPECIFIC si mai specific de atat nu ma pot exprima. Am nevoie de motivatie ca de aer si trebuie (nu “vreau” ci “trebuie”) sa cunosc “Secretele Motivatie”. Am prea multe proiecte incepute si lasate in voia sortii, am obiective extrem importante si cu toate acestea nu pot iesii din zona de confort. Cum ma poate ajuta acest curs? Sunt absolut convins ca daca am motivatie nimic nu ma poate impiedica sa-mi ating telurile. O zi usoara! Ms!

Pentru a-și primi accesul la curs îi rog să îmi trimită un mail cu subiectul “am câștigat”.

PS: În următoarea oră voi trimite invitațiile la cei 20 de membri fondatori, primii oameni care s-au arătat interesați de cursul “Secretele Motivației”. Dacă nu ai primit mail până diseară, lansarea oficială are loc pe 21 Septembrie, la ora 21!

 • karinna

  felicitari castigatorilor!

 • http://www.facebook.com/andreica.radu.cornel Andreica Radu Cornel

  Felicitari Calin si Florean …..

2 Responses to Câștigătorii concursului Secretele Motivației (+ informații despre proiect)

 1. karinna says:

  felicitari castigatorilor!

 2. Felicitari Calin si Florean …..