Descoperă-ți personalitatea!

Jurnalul Trainerului

Aici îmi voi depozita toate tentativele și reușitele prin care am reușit să provoc schimbări în oameni. Dacă vrei să te țin la curent cu Jurnalele Excelenței trebuie doar să-ți faci un test pe www.testepsihologice.net și îți voi trimite un mail când apar schimbări mai mari.

“I teach students how to become their own teachers!” este mottoul după care mă ghidez când îmi țin trainingurile. Mai multe despre el, aici:

Pe ce trebuie să mă axez la traininguri (cel mai important lucru):

Să pregătesc un singur concept extrem de bine pentru a-l adăuga la repertoriu. Să mă concentrez pe un singur business odată. Să creez un singur curs odată. Am tendința să progresez încet cu prea multe proiecte.

Următorul concept de pregătit: lasă pe joi

Următorul curs de pregătit: The Secrets of Time (target: 1000 de studenți)

Progres: 0/3

Ce trebuie să-mi îmbunătățesc la traininguri (top 3):

1) Să mențin controlul sălii (am tendința să las oamenii să-și exprime opinia, rezultatul fiind o mică dezordine prin sală).

Progres: 1/3

2) Să zâmbesc mai puțin pentru a da gravitate informației transmise

Progres: 1/3

 

! În ultimii ani am avut o schimbare de mentalitate: acum mă gândesc mai mult la ce i-ar ajuta pe studenți în loc de imaginea mea sau părerea lor despre mine.

 

Research pentru legea atracției (bazat pe experiența mea):

  • trebuia să-mi îmbunătățesc accentul în limba engleză => a apărut în viața mea Vio care știe engleză la nivel nativ și mă ajută
  • aveam nevoie de masaj dar nu aveam timp să merg la masseur => un prieten cu care am alergat la maratoane m-a contactat: a început să facă masaj la oameni, are masă de masaj și face la domiciliu

 

Aveam un chestionar la Business Days Timișoara. În timp ce-l evaluam pe Florentin Banu am observat că îl evaluam în funcție de ceilalți speakeri de dinainte. Mai exact: mă uitam la punctajul lor și dădeam mai mult sau mai puțin în funcție de scorul lor, nu evaluam blank (ca pe primul speaker).

=> Evaluarea trăgea către media punctajelor speakerilor.